Radar Testpanel | Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen


Wat is het Radar Testpanel?

Het Radar Testpanel is een groep van ruim 100.000 consumenten die vrijwillig meedoen aan onderzoeken van Radar. Dit doen zij door het invullen van vragenlijsten. De resultaten gebruikt Radar voor reportages in de tv-uitzending, artikelen op de website en pagina’s in het magazine RADAR+.

Hoort het Radar Testpanel bij het televisieprogramma Radar?
Ja. Het Radar Testpanel is een onderdeel van de website radar.avrotros.nl.

Hoe vaak krijg ik een enquête-uitnodiging?
Radar houdt tussen de 1 en 3 onderzoeken per maand.

Kan ik kiezen aan welke onderzoeken ik meedoe?
Ja. Uitnodigingen voor onderzoeken sturen wij per e-mail toe. Je kunt deze vragenlijsten bovendien terugvinden op je persoonlijke pagina wanneer je bent ingelogd. Je kunt altijd zelf besluiten aan welke van deze onderzoeken je wel en niet wil meedoen.

Hoeveel tijd heb ik om mee te doen aan een onderzoek?
Een onderzoek laten wij meestal enkele dagen online staan, soms ook langer. Het invullen van een enquête duurt doorgaans tussen de 2 en 8 minuten. Per onderzoek geven wij hiervan een indicatie.

Hoe weet ik zeker dat jullie mijn antwoorden ontvangen hebben?
Op je persoonlijke pagina zie je een lijst met de onderzoeken waarvoor je bent uitgenodigd. Klik op het onderzoek van je keuze; als je dit al hebt afgerond, krijg je daarvan een melding te zien.

Waar vind ik de onderzoeksresultaten?
Resultaten van afgeronde onderzoeken vind je op je persoonlijke pagina, zodra je bent ingelogd. Je kunt ze ook allemaal teruglezen op onze website, radar.avrotros.nl. Daarnaast verwerkt Radar de uitslagen regelmatig in tv-uitzendingen en in artikelen het magazine RADAR+.

Is het Testpanellidmaatschap gratis?
Ja.

Wat krijg ik in ruil voor mijn Testpanel-lidmaatschap?
Door deel te nemen aan enquêtes kun je jouw meningen, oordelen en ervaringen laten meetellen. Deze kunnen Radar helpen om consumentenkwesties aan de kaak te stellen en bedrijven en instanties ertoe te bewegen hun diensten en producten te verbeteren. Daarnaast krijg je als welkomstgeschenk eenmalig een nummer van het magazine RADAR+ thuisgestuurd, en toegang tot hulpvideo's, waarmee je verkopers op jouw rechten als consument kan wijzen.

Waar vind ik de hulpvideo's?
Je vindt de hulpvideo's op je persoonlijke pagina, nadat je bent ingelogd bij her Testpanel, onder het kopje 'Hulpvideo's'. Je kunt de video's ook downloaden op je computer, laptop of smartphone.

Hoe lang blijf ik Testpanellid?
Je blijft lid zo lang of zo kort als jij dat wilt. Je kunt jezelf op elk moment uitschrijven.

Ik ben mijn wachtwoord vergeten. Wat nu?
Als je je wachtwoord niet meer weet, klik dan op ‘Wachtwoord vergeten?’ op de Testpanel-homepage en volg de instructies. Je krijgt dan een nieuw wachtwoord toegestuurd, dat je zelf eventueel weer kunt aanpassen (aanbevolen).

Ik ben verhuisd. Hoe geef ik dit door?
Als Testpanellid hoef je verhuizingen niet aan ons door te geven.

Hoe schrijf ik mezelf uit
Je Testpanel-lidmaatschap opzeggen doe je door in te loggen en te klikken op ‘Gegevens wijzigen’ (rechts bovenin). Op de pagina ‘Profielgegevens wijzigen’ vind je onderaan de pagina de uitschrijfknop.

Ik heb een technisch probleem / mijn vraag staat er niet tussen / ik kom er niet uit. Wat nu?
Klik op Technische ondersteuning.

 

Inloggen

Waarom registreren?

image

Radar zorgt ervoor dat jouw stem gehoord wordt. Bovendien krijg je als Testpanellid gratis een exemplaar van het magazine RADAR+ toegestuurd.

Lees meer

Veelgestelde vragen

image

Wat is het Testpanel? Hoeveel tijd kost het? En wat krijg ik ervoor terug? Wij geven antwoord op deze en andere vragen.

Lees meer